S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT - WROLOGIO PROGRAMMA - S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT

 Κατασκευάζουμε ποιοτικό και αξιόπιστο λογισμικόΠροσφέρουμε πολύ προσιτές τιμέςΠαρέχουμε άμεση και συνεχή υποστήριξηΧρησιμοποιούμε τεχνολογίες και λογισμικό MicrosoftΣύγχρονες πρακτικές στην ανάπτυξη λογισμικούΠροσφέρουμε λογισμικό για την εκπαίδευση, την υγεία και άλλες επιχειρήσειςΠαρέχουμε υπηρεσίες σε Κύπρο και ΕλλάδαΚατασκευάζουμε στατικά και δυναμικά websitesΠαρέχουμε δικές μας πρωτοποριακές υπηρεσίες στο WEBΔιαθέτουμε το παγκόσμια πρωτοποριακό λογισμικό WROLOGIO PROGRAMMA για τα σχολείαΑναπτύσσουμε λογισμικό με τα: MS Visual Studio, Embarcadero Studio, NetΒeans, JDeveloper Οι Servers μας βρίσκονται στο Cloud εξασφαλίζοντας μέγιστη διαθεσιμότητα και αξιοπιστίαΚατασκευάζουμε λογισμικό για τις ανάγκες κάθε μορφής επιχείρησηςΠαρέχουμε τη δυνατότητα στον πελάτη να αγοράσει ή να εξασφαλίζει ετήσια άδεια χρήσης του λογισμικούΣυνεχής αναβάθμιση του λογισμικού μαςΠαρέχουμε συμβουλετικές υπηρεσίες πληροφορικήςΦιλοξενία στατικών και δυναμικών websites σε δικούς μας servers που βρίσκονται στο CloudΚατασκευάζουμε λογισμικό αρχιτεκτονικής Client - ServerΧρησιμοποιούμε αξιόπιστα RDBMS όπως: MS SQL Server, Sybase, Oracle, DB2, MySQL, MS AccessΠρογραμματίζουμε σε: MS VB.NET, MS C#, .NET Framework, MS Visual C++, Delphi, C++ Builder, JavaΚατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων σε Server Model ASP, ASPX, JSPWeb Hosting σε MS Internet Information Services (IIS), Apache, TomcatΠροτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτωνΚατασκευάζουμε mobile λογισμικό για Windows Phones (Windows Mobile), Android, IOS 

S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT
Go to content

Main menu:

Λογισμικό > Εκπαίδευση
WROLOGIO PROGRAMMA
Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ Λογισμικό που δημιουργεί ΑΥΤΟΜΑΤΑ το πλήρες Σχολικό Ωρολόγιο Πρόγραμμα
Ελάχιστος κόπος, μέγιστο αποτέλεσμα
Το λογισμικό που απαλλάσσει τους εκπαιδευτικούς των Γυμνασίων, Λυκείων, ΕΠΑΛ, Δημοτικών Σχολείων και Φροντιστηρίων της Ελλάδας καθώς επίσης και τους εκπαιδευτικούς των Γυμνασίων, Δημοτικών Σχολείων και Φροντιστηρίων της Κύπρου από πολλές ώρες κοπιαστικής εργασίας για την κατασκευή του Σχολικού Ωρολογίου Προγράμματος (Σχ.Ωρ.Πρ). Το WROLOGIO PROGRAMMA τυγχάνει ενθουσιώδους αποδοχής από την αρχή της εμφάνισής του στο χώρο της εκπαίδευσης και χρησιμοποιείται από τις Σχολικές Μονάδες σε ολόκληρο τον Ελληνικό χώρο.
Χαρακτηριστικά του λογισμικού
1) Αξιοπιστία και ταχύτητα

2) Δυνατότητα εξεύρεσης ΠΛΗΡΟΥΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΛΥΣΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

3) Εξαιρετική απλότητα στη χρήση

4) Πλήρης παραμετροποίηση

5) Ικανοποιεί ακόμα και τις πιο περίπλοκες ανάγκες σε ένα σχολικό ωρολόγιο πρόγραμμα

6) Διατίθενται εκδόσεις για Λύκεια, Γυμνάσια, Δημοτικά και Φροντιστήρια

7) Εξαγωγή των λύσεων σε HTML format

To WROLOGIO PROGRAMMA είναι μοναδικό γιατί χαρακτηρίζεται από:

 • Την ευκολία στην εισαγωγή των δεδομένων.

 • Την ταχύτητα εξεύρεσης ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ λύσης (σε δέκατα του δευτερολέπτου), δηλαδή τη δημιουργία ολοκληρωμένου και λειτουργικού Σχ.Ωρ.Πρ.

 • Την δυνατότητα να εξάγει αυτόματα περισσότερες από μια πλήρεις λύσεις. Το χαρακτηριστικό αυτό γνώρισμα οφείλεται στους ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ''αλγορίθμους'' που χρησιμοποιεί. Tο πρόγραμμα παρακάμπτει τον γνωστό κανόνα (αρχή) ότι "ένας αλγόριθμος δίνει πάντα το ίδιο output που αντιστοιχεί στο ίδιο input". Μπορείς να ζητήσεις και να πάρεις 255 διαφορετικά ολοκληρωμένα Σχ.Ωρ.Πρ κάθε φορά που ζητάς από το πρόγραμμα να αρχίσει τη διαδικασία αναζήτησης λύσης. Συνεπώς υπάρχει το χαρακτηριστικό πλεονέκτημα της επιλογής του επιθυμητού Σχ.Ωρ.Πρ μεταξύ πολλών άλλων Σχ.Ωρ.Πρ. που παράγει το λογισμικό.

 • Την ταυτόχρονη δημιουργία σε κάθε λύση:

  1. Του Σχ.Ωρ.Πρ (γενικό πλάνο).

  2. Των προγραμμάτων όλων των τμημάτων του σχολείου.

  3. Το πρόγραμμα καθενός καθηγητή.

  4. Τη δημιουργία και ενός επιπλέον εύχρηστου συνοπτικού Σχ.Ωρ.Πρ.

  5. Την ευκολία στην εκτύπωση όλων των προαναφερθέντων από το menu των εκτυπώσεων.

 • Την δυνατότητα εκτύπωσης των αποτελεσμάτων και σε υπολογιστές που δεν έχουν εγκατεστημένο το wrologio programma μέσω του utility ''WROLOGIO PROGRAMMA PRINT ANYWHERE'' το οποίο προσφέρεται δωρεάν.

 • Την δημιουργία αναλυτικού πίνακα με τα δεδομένα του διδάσκοντος ώστε να επισημαίνεται εύκολα μια πιθανή ασυνέπεια στα δεδομένα που τον αφορούν.

 • Τις μικρές απαιτήσεις που έχει σε υπολογιστική ισχύ.

 • Την εύκολη εγκατάστασή του.

 • Την δυνατότητα να εξάγει τις λύσεις σε HTML format ώστε να ανοίγουν σε κάθε υπολογιστή που διαθέτει web browser.

 • Την σύγχρονη τεχνολογία λογισμικού που έχει χρησιμοποιηθεί για τη κατασκευή του βελτιστοποιημένου 32 bit κώδικά του.
Έκδοση για Γυμνάσια και Λύκεια
Έκδοση για ΕΠΑΛ, Δημοτικά και Φροντιστήρια
PRINT ANYWHERE
Ευχαριστούμε τις εκατοντάδες των εκπαιδευτικών για τα θετικά τους σχόλια
Copyright © 2008 by S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT. All Rights Reserved.
Back to content | Back to main menu