S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT - Web Services - S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT

 Κατασκευάζουμε ποιοτικό και αξιόπιστο λογισμικόΠροσφέρουμε πολύ προσιτές τιμέςΠαρέχουμε άμεση και συνεχή υποστήριξηΧρησιμοποιούμε τεχνολογίες και λογισμικό MicrosoftΣύγχρονες πρακτικές στην ανάπτυξη λογισμικούΠροσφέρουμε λογισμικό για την εκπαίδευση, την υγεία και άλλες επιχειρήσειςΠαρέχουμε υπηρεσίες σε Κύπρο και ΕλλάδαΚατασκευάζουμε στατικά και δυναμικά websitesΠαρέχουμε δικές μας πρωτοποριακές υπηρεσίες στο WEBΔιαθέτουμε το παγκόσμια πρωτοποριακό λογισμικό WROLOGIO PROGRAMMA για τα σχολείαΑναπτύσσουμε λογισμικό με τα: MS Visual Studio, Embarcadero Studio, NetΒeans, JDeveloper Οι Servers μας βρίσκονται στο Cloud εξασφαλίζοντας μέγιστη διαθεσιμότητα και αξιοπιστίαΚατασκευάζουμε λογισμικό για τις ανάγκες κάθε μορφής επιχείρησηςΠαρέχουμε τη δυνατότητα στον πελάτη να αγοράσει ή να εξασφαλίζει ετήσια άδεια χρήσης του λογισμικούΣυνεχής αναβάθμιση του λογισμικού μαςΠαρέχουμε συμβουλετικές υπηρεσίες πληροφορικήςΦιλοξενία στατικών και δυναμικών websites σε δικούς μας servers που βρίσκονται στο CloudΚατασκευάζουμε λογισμικό αρχιτεκτονικής Client - ServerΧρησιμοποιούμε αξιόπιστα RDBMS όπως: MS SQL Server, Sybase, Oracle, DB2, MySQL, MS AccessΠρογραμματίζουμε σε: MS VB.NET, MS C#, .NET Framework, MS Visual C++, Delphi, C++ Builder, JavaΚατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων σε Server Model ASP, ASPX, JSPWeb Hosting σε MS Internet Information Services (IIS), Apache, TomcatΠροτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτωνΚατασκευάζουμε mobile λογισμικό για Windows Phones (Windows Mobile), Android, IOS 

S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT
Go to content

Main menu:

Είναι μια συνδρομητική διαδικτυακή υπηρεσία που προσφέρεται στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων και σε άλλους λειτουργούς της εκπαίδευσης, με την οποία ο δικαιούχος μπορεί να εκθέτει σε προσωπικό ιστοχώρο κατάλληλα προδιαμορφωμένο, κείμενα ποικίλου περιεχομένου υπό τη μορφή plain text (πχ σχήματα και εικόνες δεν επιτρέπονται). Ο συνδρομητής δημιουργεί θεματικές ενότητες στις οποίες καταχωρεί τα διάφορα κείμενα τα οποία θέλει να γνωστοποιήσει στους μαθητές ή φοιτητές του. Δημιουργεί έτσι το δικό του τετράδιο το οποίο χαρακτηρίζεται από ένα μοναδικό αριθμό (αριθμός τετραδίου). Για να διαβάσει κάποιος το τετράδιο ενός συνδρομητή πρέπει να γνωρίζει τον αριθμό του τετραδίου τον οποίο ο κάτοχος και διαχειριστής του τετραδίου έχει γνωστοποιήσει σε όσους επιθυμεί να διαβάζουν το περιεχόμενο του τετραδίου του (χωρίς να μπορούν να επεμβαίνουν στο περιεχόμενό του). Περισσότερα...
Με τη διαδικτυακή υπηρεσία www.gnomisas.com μπορείτε να κάνετε έρευνες σε διάφορους τομείς γρήγορα, απλά και οικονομικά. Με τον web browser της συσκευής σας αποκτάτε πρόσβαση στην υπηρεσία www.gnomisas.com για να δημιουργήσετε το ερωτηματολόγιό σας. Μπορείτε να κάνετε έρευνες που έχουν σχέση με την επιχείρησή σας, το επάγγελμά σας, την πολιτική, τον συνδικαλισμό, την εκπαίδευση, την οικονομία, την κίνηση της αγοράς, την υγεία, την οικολογία, την κοινωνία κ.λπ. Όταν κάποιοι αρχίσουν να απαντούν στο ερωτηματολόγιο εσείς θα παρακολουθείτε από τον υπολογιστή σας τη διαμορφούμενη τάση και τα συνεχώς μεταβαλλόμενα στατιστικά διαγράμματα που αντιστοιχούν σε κάθε ερώτηση μέχρι την ημέρα που θα ολοκληρωθεί η διάρκεια της έρευνας. Τότε θα έχετε και την πλήρη εικόνα με τα τελικά αποτελέσματα της έρευνας. Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων και τα στατιστικά διαγράμματα δημιουργούνται αυτόματα από την υπηρεσία www.gnomisas.com. Σε αυτά έχει πρόσβαση μόνο ο εντολέας της έρευνας ο οποίος κατέχει και τους κωδικούς πρόσβασης. Περισσότερα...
Η υπηρεσία www.buyandwincy.com δημιουργήθηκε με σκοπό να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αυξήσουν τον αριθμό των πελατών τους. Η μέθοδος βασίζεται στην προσφορά δώρων προς τους πελάτες. Περιληπτικά, η υπηρεσία λειτουργεί ως εξής. Ο καταναλωτής κάνει ο ίδιος εγγραφή στην υπηρεσία μέσω του διαδικτύου ή από οποιοδήποτε κατάστημα της επιχείρησης σας που διαθέτει υπολογιστή ή tablet με σύνδεση στο διαδίκτυο. Δεν απαιτείται η έκδοση ειδικής κάρτας, συμπλήρωση εντύπων και άλλου δαπανηρού εξοπλισμού. Ο πελάτης πιστώνεται με μιαν μονάδα κάθε φορά που κάνει αγορές από την επιχείρηση σας. Όταν συμπληρώσει τον προκαθορισμένο από την επιχείρηση αριθμό πιστωτικών μονάδων τότε δικαιούται το δώρο του. Όλη η διαδικασία είναι πλήρως αυτοματοποιημένη. Ο πελάτης, μέσω των δικών του κωδικών πρόσβασης στην υπηρεσία, μπορεί να παρακολουθεί μέσω του διαδικτύου τις πιστωμένες μονάδες του καθώς επίσης και το ιστορικό των δώρων που διαχρονικά έχει εξασφαλίσει. Έτσι πείθεται ότι η επιχείρηση σας είναι αξιόπιστη και ότι έχει πραγματικό όφελος επειδή την προτιμά αντί κάποιας άλλης. Περισσότερα...
H διαδικτυακή υπηρεσία www.omotrapezos.com είναι απαραίτητη σε κάθε ξενοδοχείο και κέντρο διοργάνωσης δεξιώσεων (Κ.Δ.Δ). Ως γνωστό στις δεξιώσεις πχ γάμους, βαπτίσεις, επαγγελματικές συνεστιάσεις κλπ, υπάρχει στην αίθουσα δεξιώσεων διάταξη αριθμημένων τραπεζιών με καθορισμένο αριθμό συνδαιτυμόνων σε κάθε τραπέζι. Ο πελάτης αποφασίζει για την τελική θέση που θα έχει κάθε προσκεκλημένος σε αριθμημένα τραπέζια και ενημερώνει το ξενοδοχείο ή το κέντρο διοργάνωσης δεξιώσεων. Η υπηρεσία www.omotrapezos.com απαλλάσσει το προσωπικό του ξενοδοχείου ή του Κ.Δ.Δ αλλά και τους πελάτες από χρονοβόρες διαδικασίες διότι τις αυτοματοποιεί πλήρως. Οι πελάτες μπορούν να καταρτίσουν γρήγορα και απλά την οριστική διευθέτηση των θέσεων των προσκεκλημένων τους. Το ξενοδοχείο ή Κ.Δ.Δ έχει την δυνατότητα να κρατά ιστορικό των δεξιώσεων που διαχρονικά έχει πραγματοποιήσει και να γνωρίζει τον αριθμό των ατόμων που έχει φιλοξενήσει σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Περισσότερα...
Exams Planner (υπηρεσία web)
Το Exams Planner είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία (web service) που προσφέρει στους εκπαιδευτικούς όλων των σχολικών μονάδων την δυνατότητα να επισημαίνουν τις διαθέσιμες ημερομηνίες για την διεξαγωγή διαγωνίσματος σε ένα τμήμα και στη συνέχεια να καταχωρούν με απλούστατη διαδικασία την ημερομηνία διεξαγωγής και τα σχετικά στοιχεία που αφορούν το διαγώνισμα.

Το Exams Planner υπερτερεί έναντι της χειρόγραφης δήλωσης στο βιβλίο διαγωνισμάτων. Μερικοί από τους λόγους είναι:

1) Ο ενδιαφερόμενος επισημαίνει αμέσως και χωρίς ενδιάμεσες διαδικασίες σε ημερολογιακό πίνακα τις διαθέσιμες ημερομηνίες για την δήλωση διεξαγωγής γραπτού διαγωνίσματος σε ένα τμήμα.

2) Η δήλωση πραγματοποιείται με ένα click του mouse σε μιαν από τις διαθέσιμες ημερομηνίες που φαίνονται στο ημερολόγιο του μήνα.

3) Κάθε εκπαιδευτικός έχει τον δικό του κωδικό για να έχει πρόσβαση στο Exams Planner. Τους κωδικούς αυτούς τους εκδίδει αυτόματα το Exams Planner και τους γνωστοποιεί στο διδακτικό προσωπικό ο υπεύθυνος υποδιευθυντής για το Exams Planner. Έτσι, δεν μπορεί να τροποποιηθεί καμιά ημερομηνία παρά μόνο με τη συγκατάθεση των ενδιαφερομένων.

4) Ο υπεύθυνος υποδιευθυντής έχει πλήρη πρόσβαση στο Exams Planner. O υποδιευθυντής δεν χρειάζεται πια να εποπτεύει και να μεριμνά για την συντήρηση και την διαφύλαξη του ισχύοντος μέχρι σήμερα βιβλίου διαγωνισμάτων.

Το Exams Planner απλουστεύει εργασίες που με τον παραδοσιακό τρόπο δήλωσης διαγωνισμάτων απαιτείται πολύς χρόνος και κόπος για να πραγματοποιηθούν. Έτσι ο διαχειριστής του Exams Planner μπορεί:

1) Να δει αμέσως και να εκτυπώσει όλες τις ως σήμερα δηλώσεις των διαγωνισμάτων όλων των τμημάτων του σχολείου για την ενεργή σχολική χρονιά, με το όνομα του διδάσκοντος, τρίμηνο / τετράμηνο, μάθημα, τμήμα, ημερ. δήλωσης, ημερ. διεξαγωγής, ημερ. επιστροφής, διδακτική ώρα, διάρκεια, προειδοποιημένο / απροειδοποίητο, παρατηρήσεις.

2) Να δει και να εκτυπώσει τις ημερομηνίες των διαγωνισμάτων που δηλώθηκαν κατά τμήμα με όλα τα προηγούμενα στοιχεία.

3) Να δει και να εκτυπώσει τις δηλώσεις των διαγωνισμάτων κάθε διδάσκοντος με τα σχετικά στοιχεία.

4) Να δει και να εκτυπώσει τα προγραμματισμένα διαγωνίσματα μιας συγκεκριμένης ημερομηνίας.

5) Να δει και να εκτυπώσει τον κατάλογο με τα προειδοποιημένα ή απροειδοποίητα διαγωνίσματα.

6) Να δει και να εκτυπώσει τον κατάλογο των διορθωμένων διαγωνισμάτων που έχουν επιστραφεί ή όχι.

7) Να δει και να εκτυπώσει σε κατάλογο τον αριθμό των διαγωνισμάτων που έγιναν σε κάθε τμήμα.

8) Να καθορίσει τον μέγιστο αριθμό διαγωνισμάτων που μπορούν να γίνουν σε μια μέρα και σε μιαν εβδομάδα.

9) Να αποτρέψει δήλωση διαγωνισμάτων σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα για ειδικούς λόγους για όλο το σχολείο.

10) Να αποτρέψει δήλωση διαγωνισμάτων σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα για ειδικούς λόγους για συγκεκριμένο τμήμα.


Mερικά από τα πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά της διαδικτυακής υπηρεσίας Exams Planner είναι:

1) Δεν χρειάζεται να γίνει download και εγκατάσταση του σε συγκεκριμένο υπολογιστή του σχολείου. Το Exams Planner λειτουργεί μέσω διαδικτύου από το www.examsplanner.gr . Έτσι αποφεύγεται η ανάγκη ύπαρξης ενός υπολογιστή ειδικά για το Exams Planner. Δεν δημιουργείται συνωστισμός στην δήλωση των διαγωνισμάτων, αφού το Exams Planner δεν βρίσκεται εγκατεστημένο σε προεπιλεγμένο υπολογιστή του σχολείου. Το σχολείο μπορεί αμέσως να αρχίσει να χρησιμοποιεί το Exams Planner.

2) Είναι συμβατό και λειτουργεί με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα (MS Windows, MacOS, Apple IOS, Android, Windows Phone, Linux) και όλους τους γνωστούς Web Browsers (MS Internet Explorer, MS Edge, Mozilla Firefox, Chrome, Safari, Opera). Ο υπεύθυνος διαχειριστής του Exams Planner του σχολείου όπως και οι διδάσκοντες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το smart τηλέφωνο τους ή το tablet τους ή τον υπολογιστή τους για να εργαστούν με το Exams Planner.

3) Ο κάθε διδάσκων μπορεί να εργαστεί με το Exams Planner και να δηλώσει διαγώνισμα από όπου και αν αυτός βρίσκεται. Δεν είναι απαραίτητη η χρήση του Exams Planner από τον χώρο του σχολείου. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για το διδακτικό προσωπικό, τον διευθυντή του σχολείου, τον διαχειριστή του Exams Planner και ειδικά για τους μετακινούμενους καθηγητές και ιδιαίτερα για αυτούς που διδάσκουν πολύ λίγες ώρες στο σχολείο.

4) Ο διαχειριστής του Exams Planner του σχολείου και ο διευθυντής μπορούν ανά πάσα στιγμή να γνωρίζουν την κατάσταση δηλώσεων διαγωνισμάτων ή να παραμετροποιήσουν ό,τι αυτοί επιθυμούν χωρίς να χρειάζεται να είναι μπροστά από συγκεκριμένο υπολογιστή. Μπορούν από οπουδήποτε και αν αυτοί βρίσκονται και με την χρήση ενός smart phone ή tablet ή υπολογιστή να έχουν πλήρη πρόσβαση και έλεγχο του Exams Planner αρκεί να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

5) Λειτουργεί σε δίκτυο. Μπορούν ταυτόχρονα πολλοί διδάσκοντες να χρησιμοποιούν το Exams Planner από όλα τα σχολεία της Ελλάδας και της Κύπρου.

6) Δεν χρειάζεται ο υπεύθυνος διαχειριστής του Exams Planner του σχολείου να πραγματοποιεί backup της βάσης δεδομένων. Τα δεδομένα είναι πάντα ασφαλή. Δεν υπάρχει κίνδυνος διαρροής των δεδομένων από πιθανή κλοπή του υπολογιστή. Τα δεδομένα μεταδίδονται με πολύ ισχυρή κρυπτογράφηση.

7) Δεν είναι ευάλωτο σε πιθανές βλάβες του υπολογιστή σας, ούτε σε virus ή δολιοφθορά.

8) Δεν επηρεάζεται από τις ρυθμίσεις που έχει η συσκευή με την οποία εργάζεται ο διαχειριστής του Exams Planner ή ο κάθε διδάσκων (πχ ορθή ημερομηνία, μορφή της ημερομηνίας, resolution της οθόνης, κλπ).

9) Η ανταπόκριση του Exams Planner είναι άμεση και σταθερή αφού αυτή δεν εκτελείται στην συσκευή του διαχειριστή του Exams Planner του σχολείου ή των διδασκόντων.

10) Μελλοντικές αναβαθμίσεις και προσθήκη νέων χαρακτηριστικών τις οποίες θα πραγματοποιήσουμε στο Exams Planner κατόπιν εισηγήσεων σας θα είναι άμεσα διαθέσιμες στο Exams Planner του σχολείου σας χωρίς να χρειαστεί να γίνει καμιά ενέργεια από μέρους σας.

11) Ο διαχειριστής του Exams Planner αλλά και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου σας μπορούν να χρησιμοποιούν το Exams Planner και κατά τις σχολικές αργίες. Το Exams Planner είναι διαθέσιμο όλο το 24 ώρο για όλες τις ημέρες της σχολικής χρονιάς. Δεν χρειάζεται οι διδάσκοντες να είναι στο σχολείο για να το χρησιμοποιήσουν. Μπορούν να το χρησιμοποιούν από το σπίτι τους και από όπου αλλού έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Exams Planner στην δωρεάν δοκιμαστική περίοδο για τους μήνες από Ιούλιο μέχρι και Οκτώβριο. Η συνδρομή και η αγορά άδειας χρήσης από τον Νοέμβριο μέχρι και τον Ιούνιο είναι 20 EURO.

Ενδεικτικές οθόνες σε υπολογιστή, τηλέφωνα Android,
Windows Phones και IPAD
Copyright © 2008 by S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT. All Rights Reserved.
Back to content | Back to main menu